competentie, drijveren, ambitie, toekomst, loopbaanWerving en selectie

Snel effectief inzetbare professionals

De RedderGroep†ondersteunt organisaties bij de werving & selectie van geschikte kandidaten voor leidinggevende en staffuncties. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen met betrekking tot de nieuwe medewerker.

Wij zijn uw regisseur bij werving†en selectie. Wij nemen de planning en uitvoering van de werving-†en selectieprocedure op ons. Daarnaast maken we samen met onze partners gebruik van onze jarenlang door praktijkervaring opgebouwde expertise. De RedderGroep†selecteert kandidaten voor het hoger management, directie, de RvT of RvC met een competentiegericht e-assessment en een interview volgens de STAR-methodiek.

Onze ambitie is perfecte professionele matchmaking, waarbij onze procedures zich kenmerken door een grote zorgvuldigheid jegens opdrachtgever en kandidaten, heldere doorlooptijden en nauwsluitend maatwerk. Wij willen hiermee een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van mens en organisatie. Wij werven klassiek via advertenties, maar ook door inzet van onze grote databank en desgewenst discreet via headhunting. Verder bieden wij onze opdrachtgevers vanuit onze focus op onderwijs en ons uitgebreide netwerk kwalitatief hoogstaande executive search.

Belangrijke kwaliteitsankers van onze aanpak zijn onder andere een uitgebreide oriŽntatie op de organisatie waarvoor de werving plaatsvindt, voorselectiegesprekken met belangstellende kandidaten, een referentieonderzoek, het desgewenst organiseren van betrokkenheid van advies- en sollicitatiecommissies en het, waar nodig, trainen en begeleiden van deze commissies om tot een goede en zorgvuldige selectie te komen.†

Onze werkwijze berust op een meer dan gedegen kennis van de non-profit en onderwijswereld in al haar facetten. Onze adviseurs kennen de primaire en de bestuurlijk/politieke processen en zijn op de hoogte van relevante maatschappelijke ontwikkelingen, de onderwijscultuur en bewegingen op de arbeidsmarkt.†

Indien u besluit met ons samen te werken, kunnen wij uw organisatie ondersteunen door:

naar home