bottum up, koers, gedeeld leiderschap, samenhang, resultaatDe complete dienstverlening van†De RedderGroep†

Meer autonomie, zelf keuzes kunnen maken: dat is de uitdaging waarvoor organisaties zich vandaag de dag gesteld zien. U wilt optimaal gebruik maken van de beleidsruimte die ontstaat, uw organisatie afstemmen op ontwikkelingen in uw omgeving,†personeelsbeleid en een gezond financieel beleid voeren. U streeft naar constante verbetering van de kwaliteit. U ziet het belang van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.†
De RedderGroep†kan u bij al dit soort zaken adviseren, ondersteunen, trainen en begeleiden. Onze adviseurs kennen de praktijk en komen op basis van uw vragen en wensen tot een ondersteuningsvoorstel op maat.
Ook kunnen wij u van dienst zijn met onze zeer ervaren interim-managers, als coach of sparringpartner.


Integraal leren
Voor organisaties is innovatie, het toevoegen van waarde, en een snelle vermarkting van nieuwe ideeŽn† van groot belang om te overleven in een snel veranderende wereld. Zelfs in traditionele sectoren zijn bedrijven, onderwijsinstellingen†niet meer in de eerste plaats gericht op standaardisatie, maar op het toevoegen van kwaliteit en betekenis. In een toenemende strijd om de aandacht van de consument zullen ze creatief en ondernemend moeten zijn in hun strategie, innovatie en marketingaanpak.

In verrassende leer- en inspiratietrajecten of advies-, begeleidingstrajecten†bieden wij andere perspectieven op bedrijfsvoering en ontwikkeling. Vernieuwen en verrijken van de strategie, marketing, innovatie vanuit de ontplooiing van de mensen. Loskomen van de geŽigende paden en verkennen van nieuwe wegen. Energie, inspiratie, zakelijkheid†en vernieuwing. Met als resultaat betere opbrengsten, het adequater inspelen op een continu veranderende markt.

In samenwerking met de klant werken we aan:

Onze†begeleiding gaat†over leiderschap, ondernemerschap, persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Dit kan op organsiatieniveau, maar ook heel dichtbij de primaire processen.

Iedere aanpak†combineert† persoonlijke en strategische ontwikkelingsdoelen in haar ontwerp, inhoud en methodieken. De werkomgeving is altijd het uitgangspunt van het 'leren en ontwikkelen' en daar willen we ook het rendement realiseren voor de mensen en de organisatie. Met minder nemen we geen genoegen.

Ons brede aanbod† op het gebied van:

  • governence- en leiderschapsontwikkeling
  • schoolontwikkeling
  • teamontwikkeling
  • persoonlijke ontwikkeling
  • personeelsbeleid
  • opleiding & training
  • coaching en mediation
  • interim management
  • projectmanagement
  • programmamanagement
naar home